Sex med jenter sex no Moderne kvinner er slett ikke fremmede for tanken på å ha sex med en av samme kjønn. VG har spurt hvorfor - her er svarene. Førsteamanuensis Leif Edward Ottesen Kennair har foretatt en anonym spørreundersøkelse om sex blant heteroseksuelle. SVAR: Hei Takk for at du skriver inn til yourmajorstudio.com Du spør hvordan to jenter kan ha sex. Jeg regner med at du med sex mener samleie, men sex er mer enn bare. Også lurer jeg litt på noe angående sex. Jeg har veldig lyst til å ha det, men jeg har aldri hatt det før. Jeg har hørt at noen jenter er trange, også.

Spørsmål om sex - yourmajorstudio.com

Moderne kvinner er slett ikke fremmede for tanken på å ha sex med en av samme kjønn. VG har spurt hvorfor - her er svarene. Også lurer jeg litt på noe angående sex.

Jeg har veldig lyst til å ha det, men jeg har aldri hatt det før. Jeg har hørt at noen jenter er trange, også. SVAR: Hei Takk for at du skriver inn til yourmajorstudio.com Du spør hvordan to jenter kan ha sex.

Jeg regner med at du med sex mener samleie, men sex er mer enn bare.

Ny trend: Heterofile kvinner har sex med kvinner

Sex med jenter sex no Gutta er mest sexlystne, men jentene holder litt tilbake og frykter horestempel. Jeg har p-stav, kan jeg ha sex uten beskyttelse da? Guttene derimot, har mer å tjene på variasjon. Vi har p-piller og angrepiller, og vi støtter alenemødre. De må være kresne, fordi graviditet er kostbart rent biologisk.

I gjennomsnitt tipper guttene over på ja-sida etter en dag, mens jentene vil vente en måned. Kennair påpeker at både gutter og jenter begrenser antallet partnere.

Hvordan har egentlig jenter sex? Jeg har lest litt, at noen stikker fingeren i hverandre, andre bruker leker eller noe men går det ant å stikke fingeren/leken for. Førsteamanuensis Leif Edward Ottesen Kennair har foretatt en anonym spørreundersøkelse om sex blant heteroseksuelle. Som du sikkert skjønner, er det mange forskjellige ting som kan være opphav til deilige opplevelser for jenter som har sex med jenter.

Det finnes ingen fasit.

SVAR: Hei Takk for at du skriver inn til yourmajorstudio.com Du spør hvordan to jenter kan ha sex. Jeg regner med at du med sex mener samleie, men sex er mer enn bare. Førsteamanuensis Leif Edward Ottesen Kennair har foretatt en anonym spørreundersøkelse om sex blant heteroseksuelle. Som du sikkert skjønner, er det mange forskjellige ting som kan være opphav til deilige opplevelser for jenter som har sex med jenter.

Det finnes ingen fasit.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail